Dana 4.XII.2020. napustio nas je naš voljeni

JOSIP BEBIĆ

Tiho je sahranjen u krugu obitelji na groblju Lovrinac. Blagoslovljeni što smo te imali, ispunjeni ljubavlju koju si nam pružao, zauvijek ćemo te čuvati u našim srcima. Tvoji najmiliji. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 4.XII.2020. napustila naša voljena majka, baka, prabaka, sestra i svekrva

MIROSLAVA SOKOL

rođ. Pandžić ud. Zorka 1936. - 2020.
Posljednji ispraćaj drage nam Miroslave obavit će se dana 6.XII.2020. (nedjelja) u 14 sati na mjesnom groblju Sv. Stjepana u Rašćanima. Ožalošćeni: kćeri Bosiljka Ursić s obitelji, Ivica Roglić s obitelji, Milena Lazarušić s obitelji, sinovi Ivan i Tonći s obitelji, sestra Marija Erceg s obitelji te ostala mnogobrojna obitelj, prijatelji i kumovi Radi trenutnih epidemioloških mjera molimo biti oprošteni od žalovanja i kućnih posjeta. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu, ali s vjerom u uskrsnuće i nadom u ponovno zajedništvo, javljamo da nas je dana 1.XII.2020. iznenada napustila naša voljena majka, baka, sestra i teta

CVITA BREŠAN

rođ. Delić 1937. - 2020.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se u ponedjeljak, 7.XII.2020. u 11 sati na gradskom groblju u Trogiru. Zahvalni za svu ljubav i dobrotu koju nam je dala od nje se opraštaju: sin Damir, kći Katja, unučad Danka, Jure i Lucija, nevjesta Eda, zet Davor, brat Nikola s obitelji, brat Jakov, obitelji pok. braće Mate i Branka te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini i prijateljima da je dana 4.XII.2020. god. blago u Gospodinu preminula naša voljena majka, sestra, baka i prabaka

IVA MUNITIĆ

ud. Šime rođ. Serdarević 1941. – 2020.
Posljednji ispraćaj održat će se dana 6.XII.2020. (nedjelja) u 14 sati. na mjesnom groblju Grabovac. Ožalošćeni: kćeri Mirjana, Anđelka i Ivana sa obiteljima, brat Ivan s obitelji, sestra Ankica s obitelji, obitelji pok. brata Stipana i pok. sestre Marije i ostala rodbina i prijatelji Zbog epidemiološke situacije molimo biti oprošteni od žalovanja. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 5.XII.2020. napustio naš voljeni

IVAN BABAN

1937. - 2020.
Posljednji ispraćaj našeg dragog Ivana obavit će se u nedjelju, 6.XII.2020. na mjesnom groblju u Zagvozdu u 13 sati. Ožalošćeni: supruga Rosa (Mila), sinovi Damir, Radojko i Gojko s obiteljima, sestra Vinka s obitelji, obitelji pok. sestara Mare, Zore, Danice i Rose te ostala rodbina i prijatelji Molimo biti oprošteni od žalovanja zbog epidemiološke situacije. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je iznenadnom smrću u 70. godini života napustila naša draga majka, baka, sestra, teta, ujna i strina

KATA (NEVENKA) MARIN

ud. Mile rođ. Tošić 1950. - 2020.
Pogreb drage nam pokojnice održat će se u ponedjeljak 7. prosinca 2020. godine na groblju Sv. Frane u Trbounju. Pogrebna povorka polazi sa groblja u 14 sati. Ožalošćeni: sin Hrvoje, kći Vedrana, nevjesta Martina, zet Erik, unučad Roko, Gita i Šime, brat Drago s obitelji, brat Zvone s obitelji, sestra Mara s obitelji, sestra Dragica s obitelji, obitelj pok. sestre Darinke, brat Ićo s obitelji, brat Slave s obitelji, obitelj pok. brata Tone, djever Joso s obitelji, djever Stanko s obitelji, zaova Dragica s obitelji, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Zbog epidemiološke situacije s COVID-19 virusom molimo biti oslobođeni žalovanja. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 3.XII.2020.preminula naša draga majka, baka i prabaka

MARIJA MARTINOVIĆ

1936. - 2020.
Tiho je sahranjena u krugu svojih najmilijih dana 05.12.2020. na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: kćer Pavica s obitelji, kćer Dubravka s obitelji, unučad, praunučad, obitelj pok. sestre Mande, obitelj sestre Ane te ostala tugujuća rodbina. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 4. prosinca 2020. godine u 89. godini života blago u Gospodinu napustila naša draga majka, svekrva, sestra, baka i prabaka

MILICA (MILKA) SUČIĆ

ud. Josipa rođ. Višić 1932. - 2020.
Pogreb drage nam pokojnice održat će se u nedjelju 6. prosinca 2020. godine na groblju Uznesenje Marijino u Mirlović Zagori. Pogrebna povorka polazi ispred groblja u 14 sati. Ožalošćeni: kćeri časna sestra Ljubomira (Neda) i Marica, sin Nikola, nevjeste Zorka i Mladenka, zet Ordan, unučad Valetina, Tea, Danijela, Tomislav, Josip s obitelji i Marin, sestra Neda s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Zbog epidemiološke situacije s COVID-19 virusom molimo biti oslobođeni žalovanja. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcima javljamo rodbini, prijateljima i poznanicima da je dana 2. prosinca 2020. g. u 76. godini života, nakon duge bolesti, preminuo naš dragi

PETAR BRADARIĆ - ŠLJUJO

pok. Ante rođ. 1945. g.
Tihi pogreb voljenog nam pokojnika obavljen je dana 5. prosinca 2020. na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: supruga Vesna, sin Ante, nevjesta Josipa, unučad Petar, Lucija i Matej, sestra Zulejka s obitelji, sestra Zorana s obitelji, sestra Jagoda s obitelji te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 4.XII.2020. godine nakon kratke bolesti preminuo u 62. godini života naš dragi suprug, otac, brat, svekar, punac i djed

RAJKO GORETA

1959. - 2020. HRVATSKI BRANITELJ
Pokop dragog nam pokojnika obavit će se dana 6.XII.2020. godine na mjesnom groblju sv. Josipa u Kadinoj Glavici, a pogrebna povorka polazi od crkve u 14 sati. Zbog trenutne situacije molimo biti oprošteni žalovanja. Ožalošćeni: supruga Danica, sinovi Petar i Ante, kći Ana, nevjeste Darija i Ivana, zet Antonio, unučad Paola, Darko i Roko, sestra Slavka s obitelji, brat Živko s obitelji i brat Josip te ostala rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem!
U raj poveli te Anđeli, na dolasku tvome primili te mučenici! I odveli te u sveti grad, nebeski Jeruzalem. Zbor anđeoski te primio i ti s Lazarom, nekoć ubogim, pokoj vječni imala!
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 3. prosinca 2020. godine u 91. godini života, okrijepljena Svetim sakramentima, blago u Gospodinu napustila naša voljena

ROZARIJA ŽUNIĆ

pok. Vladimira rođ. Tomaš 1930. - 2020.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se tiho u krugu obitelji dana 7.XII.2020. u 11 sati na groblju Lovrinac.
Ožalošćeni: kći Silvana, zet Filip, obitelj pok. brata Radoslava, obitelj pok. brata Ivana, obitelj pok. brata Zvonimira-Ljube, obitelj pok. brata Vladimira, obitelj pok. brata Josipa, obitelj pok. sestre Ivke Ercegović, obitelj pok. sestre Božanke Mihanović, obitelj pok. sestre Slavke Nazor, te ostala rodbina i prijatelji.
Molimo umjesto cvijeća prilogom podržati programe Radio Marije.
Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 3.XII.2020. u 94. godini zauvijek napustila naša draga i voljena majka, baka i prabaka

STANISLAVA CRLJEN

rođ. Milanović 1927. – 2020.
Tiho je sahranjena u krugu njenih najmilijih dana 5.XII.2020. na groblju Lovrinac. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 4.XII.2020. preminuo naš dragi

STIPAN MARŠIĆ

Čavčić 1951. - 2020.
Poljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 6.XII.2020. u 15 sati na mjesnom groblju sv. Mihovila - Proložac D. OŽALOŠĆENI : kćer Renata, brat Vinko s obitelji, sestre Željka Grabovac, Maja Bačun i Ivanka Bilopavlović s obiteljima, stric Ante s obitelji, obitelji pok. stričeva Petra i Ivana, obitelji pok. tetaka Pere i Ljube, obitelj Barbir te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
S velikom tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je napustio naš voljeni

TIHOMIR VUKOVIĆ

1965. – 2020.
Posljednji ispraćaj održat će se 6.XII.2020. u 14.30 sati na mjesnom groblju sv. Ilije Proroka u Studencima. Ožalošćeni: sestra Monika, zet Rino, nećak Karlo-Vladimir i ostala rodbina i prijatelji Molimo biti oprošteni od žalovanja zbog trenutne situacije. Počivao u miru Božjem.
"Otiša je otac moj polako, otiša je stazom što vijuga. Pratile ga neke stare pjesme, sve do rijeke kojom teče tuga."
Dana 4.XII.2020. napustio nas je naš voljeni

VLADE GAURINA

1948. - 2020.
Ožalošćeni: supruga Tonka, kćer Antonia, sin Stipe, nevjesta Jelena, unuk Ante, unuka Mia, obitelj pok. brata Dušana, brat Petar s obitelji te ostala rodbina i prijatelji.
Tiho je sahranjen u krugu najmilijih 5.XII.2020. na groblju sv. Frane u Sinju.
Molimo biti oprošteni od žalovanja.
Počivao u miru Božjem.
U raj poveli te anđeli na dolasku tvom primili te mučenici i odveli te u sveti grad, nebeski Jeruzalem. Tužna srca javljamo da je dana 1.XII.2020. preminula naša voljena

IRENA LONČAR

ud. Josipa rođ. Holešovska
Po želji pokojnice tiho je sahranjena u krugu svojih najmilijih. Ožalošćena obitelj. Draga i voljena naša MAMI počivaj u miru Božjem.
„Ja sam uskrsnuće i život: onaj tko vjeruje u mene ako i umre živjet će.“ Okrepljena sakramentom svete vjere blago u Gospodinu preminula je dana 3.XII.2020. godine naša draga i voljena majka, baka, prabaka, punica, svekrva i sestra

MARIJA BIUK

ud. Mate 1927. - 2020.
Posljednji ispraćaj naše drage bit će u krugu obitelji dana 5.XII.2020. godine u Vrlici. Ožalošćeni: sin Božo, kćeri Bosa i Mara, unuci Zorana, Marijana, Anita, Mate, Ante i Ivan, praunučad Ivano, Nino, Duje, Sara, Mia, Karmen, Iva i Toma, zetovi Mićo, Ivica, Nikola, Zdravko i Renato,nevjeste Jadranka i Antonija, braća Ante i Boško, sestra Marija, obitelj pok. sestara Boje i Ane te ostala rodbina. Počivala u miru Božjem. P.S. Veliko Hvala č. sestri Marini, č. sestri Ljubici, njegovateljicama Ivi, Mariji i Aniti koje su bile uz našu majku do zadnjeg časa.
"U raj poveli te anđeli, na dolasku tvojem primili te mučenici i odveli te u sveti grad Jeruzalem" Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 2.XII.2020. preminuo naš voljeni suprug, otac i djed

MARKO BILOBRK

1939. – 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 5.XII.2020. u 13.45 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: supruga Marija, sin Marijan, kćeri Katica, Ljiljana i Matija, nevjesta Ivana, zetovi Željko i Ivica, unučad Maja, Ivan T., Ivan Š., Mia, Ivana – Anna, Ante, Marko, Iva i Petar te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Pokoj vječni daruj mu Gospodine i svjetlost vječna svijetlila njemu. Počivao u miru Božjem.
S neopisivom boli i tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 3.XII.2020. napustio naš voljeni suprug, otac, djed

RANKO JAMAN

1946. - 2020.
Uspomenu i ljubav na tebe čuvati ćemo čitav život. Tiha sahrana u krugu najuže obitelji biti će na mjesnom groblju u Klisu dana 5.XII.2020. u 14 sati. Ožalošćeni: supruga Mirjana, sinovi Frane i Željan, unuci Tereza, Damjan Judita, Magdalena i Šimun, nevjeste Andreja i Antonija, polubrat Miroslav s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
U tebe se Gospodine uzdam. S tugom u srcima javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 4.XII.2020. napustio naš dobri i plemeniti

MIRKO DUPKO (ZAGORAC)

28.XI.1945. - 4.XII.2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 5.XII.2020. u 14 sati na mjesnom groblju u Mariji Bistrici. Ožalošćeni: supruga Dominga (Kosa), sin Juraj (Jure), sestre Ivka, Katarina i Ana sa obiteljima, obitelji pok. brata Stjepana i Ivana (Mika) s obiteljima, obitelji šura Ante i pok. Dobroslava s obiteljima, svastika Ljubica s obitelji i obitelj pok. svastike Vesele te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Do susreta u vječnosti s tobom smo u molitvi! Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 3.XII.2020.g. u 90. godini života napustila naša draga

ANICA (ANKA) ŠAKIĆ

1931. - 2020.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice bit će dana 5.XII.2020.g. u 14 sati na mjesnom groblju Sv. Ilije u Studencima. Ožalošćeni: sinovi Vlade i Ante, kćeri Iva, Ljuba i Mladenka, sestra Marija (Bika) s obitelji, brat Marijan s obitelji, obitelj pok. brata Mirka, zava Marija (Šena) s obitelji, obitelji pok. djevera Mate (Matka) i Mirka te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Utješeni vjerom u život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš voljeni

DUJO MIJIĆ - ŠKIVA

pok. Ive 1936. - 2020.
blago u Gospodinu preminuo dana 4. prosinca 2020. u 85. godini života. Sprovod dragog nam pokojnika obavit će se dana 5. prosinca 2020. (subota) u 15 sati na groblju Sv. Ivana u Metkoviću. Ožalošćeni: supruga Iva (Seka), sinovi Ivo i Mario, kćeri Nikolina i Mila, zet Josip, nevjesta Lucija, unučad Dujo, Mato, Lucija, Ivana s obitelji, Katarina, Nikola i Roko, obitelj pok. Špire Ivića, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem!
Tužnu vijest javljamo rodbini i prijateljima da nas je napustio naš dragi

IVAN MARAŠ

9.IV.1959. – 3.XII.2020.
Ožalošćeni: braća Jozo, Ante, sestra Ankica s obiteljima i teta Ana Tihi sprovod u krugu obitelji. Molimo biti oprošteni od žalovanja. Počivao u miru Božjem.
Nakon duge i teške bolesti blago u Gospodinu zauvijek nas je napustio

IVAN MATIĆ

28.VIII.1960. - 1.XII.2020.
Pogreb dragog pokojnika obavit će se 5.XII.2020. (subota) u 13 sati u župi Rašeljke – BiH. Ožalošćeni: supruga Iva s djecom, braća Ante i Jakov s obiteljima, sestre Milenka i Marija s obiteljima i sestra Stankica te ostala tugujuća rodbina Počivao u miru Božjem.
Ja sam Uskrsnuće i život; tko u mene vjeruje; ako i umre, živjet će. I tko god živi i vjeruje u mene, neće umrijeti nikada. Ivan 11, 25 S velikom tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 3.XII.2020. godine u 88. godini zauvijek napustio naš voljeni suprug, otac, svekar, djed, pradjed, stric, ujac, zet, tetak i rođak

IVAN SUNARA

(IVAZ) pok. Nikole 1933. - 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u subotu 5.XII.2020. u 14 sati na mjesnom groblju Nevest-Cera. S nadom u ponovni susret s njim u vječnosti, ostaju zahvalni: supruga Marija, sinovi Ante i Nikola, nevjeste Nedjeljka i Brigita, unuka Marija s obitelji, unuci Ante i Ivan, obitelj pok. brata Josipa, obitelj pok. sestre Marije, obitelj šure Ante Miljka te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Pogreb će se održati u skladu s epidemiološkim pravilima u krugu obitelji te molimo biti oprošteni od žalovanja fizičkim kontaktom. Počivao u miru Božjem.
"Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer Ti si sa mnom. Tvoj štap i palica tvoja utjeha su meni." (Ps. 23) Okrijepljen svetim Sakramentima sklopivši svoje umorne oči dana 4.XII.2020 godine, blago u Gospodinu preselio se u vječnost naš voljeni suprug, otac, djed, brat, svekar i punac

IVAN ŠUŠNJARA

pok. Petra 1940. - 2020.
Posljednji ispraćaj našeg voljenog obavit će se dana 5.XII.2020. godine u 14 sati na mjesnom groblju u Vrpolju, a nakon ukopa. Sv. Misa služit će se u crkvi Presvetog Srca Isusova u Vrpolju. Ožalošćeni: supruga Danica, sin Jure, kćer Dijana, unučad Ivan, Gabrijela, Luka, Dina, Tonia i Marijeta, nevjesta Smilja, zet Ante Smoljanović, brat Ante s obitelji, sestra Milica Pudar s obitelji, te ostala tugujuća rodbina, kumovi i prijatelji. Počivao u miru Božjem. Molimo biti oprošteni od žalovanja zbog trenutne situacije.
U velikoj boli i tuzi javljamo svoj rodbini, prijateljima i poznanicima da je dana 1.XII.2020. u 90. godini života preminuo naš voljeni otac, djed i brat

JAKOV PUPAČIĆ

1929. - 2020.
Sahrana je tiho obavljena dana 4.XII.2020. u krugu obitelji na mjesnom groblju Slime. Ožalošćeni: kćer Marija, sin Ivica, zet Richard, unuci Lili i Nikola, sestra Marija, braća Mate, Anđelko i ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Zbog epidemiološke situacije molimo biti oslobođeni izraza sućuti rukovanjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 3.XII.2020. god. napustio naš dragi

JOZO PIPLICA

pok. Ante 1936. - 2020.
Tiha sahrana obavljena je dana 4.XII.2020. god. na mjesnom groblju Gospe na Hladi u Kaštel Sućurcu. Ožalošćeni: sestra Marija, nećakinja Suzana s obitelji, nećakinja Alenka, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 4.XII.2020. napustila naša voljena

MARIJA BUVINIĆ

1935. - 2020.
Posljednji ispraćaj održat će se na mjesnom groblju u Pražnicama u skladu sa epidemiološkim mjerama. Molimo biti oprošteni od žalovanja. Ožalošćeni: sinovi Denis i Tonči s obiteljima, obitelj pok.brata Jure, sestre Rita i Katarina i brat Ivica s obiteljima. Počivala u miru Božjem.
Tužna srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 29.XI.2020. u 81. godini preminuo naš voljeni otac i suprug

MARIJO NADO JOVANOVIĆ

1940. - 2020.
Tiho je sahranjen u krugu svojih najmilijih dana 4.XII.2020. na groblju Ban, Podstrana. Ožalošćeni: supruga Jelka, sin Mario, kći Ana i zet Ivan, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Beskrajno hvala na svoj ljubavi i dobroti koju si nam pružio. Počivao u miru Božjem. Molimo biti oprošteni od kućnog žalovanja zbog trenutne situacije.
Tužna srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 3.XII.2020. u 55. godini života iznenada preminula naša draga

MARINA MRŠA

kći Marinka 1966. - 2020.
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se u subotu 5.XII.2020. u 15 sati na mjesnom groblju u Zatonu. Ožalošćeni: otac Marinko, majka Valerija, brat Dražen, nevjesta Mare, tete Mara, Milenka i Jelisava s obitelji te ostala ožalošćena rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
S neizmjernom tugom i bolom javljamo da nas je 3.XII.2020. zauvijek napustila naša draga

MIRJANA LALIĆ

rođ. Gašpar 1948. - 2020.
Posljednji ispraćaj voljene nam supruge, majke, bake, sestre obaviti će se tiho u krugu najuže obitelji dana 5.XII.2020. (subota) u 13 sati na mjesnom groblju Male Gospe u Tučepima. Ožalošćeni: suprug Ante, kćer Danijela, sin Dario, nevjesta Josipa, unuci Šime, Toni, Toma, unuka Ema, sestra Nada s obitelji, brat Drago s obitelji, brat Vjeko, obitelj pok. brata Jure, obitelj pok. brata Dinka te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Obitelj moli biti oproštena od posjeta žalovanja. Umjesto cvijeća i vijenaca, molimo priloge dati udruzi „Sunce”. Počivala u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
05. prosinac 2020 18:18