StoryEditorOCM

BAUHAUSČisti brod odlično, a ne grebe nimalo: Star Brite proizveo gleter spužvu s finim vlaknima

Piše Promo
23. siječnja 2024. - 10:04

Prilikom čišćenja broda neke mrlje znaju biti upornije, pa je za njihovo uklanjanje potrebno imati kvalitetniji alat od obične mekane krpe kako bi se mrlja uspješno odstranila. Istodobno, on ne smije biti ni previše abrazivan da se ne ošteti površina koja se čisti. Budući da zimski mjeseci donose loše vremenske prilike, kisele i žute kiše, čađu i smog, taloženje tvrdokornih čestica u tom je razdoblju veće nego tijekom ljeta.

Za njihovo brzo i jednostavno uklanjanje, kao i za detaljnije pranje broda prilikom proljetnog izvlačenja i servisiranja, poznata tvrtka Star Brite proizvela je gleter spužvu s finim vlaknima koja odlično čisti, pri čemu neće oštetiti osjetljive brodske elemente i strukture, poput gelcoata, metala ili obojanih površina. Uz to je i njezino korištenje vrlo jednostavno, budući da na plastičnom nosaču na koji je montirana ima praktičan okrugli rukohvat.

Dodatna je prednost i što se taj rukohvat može odvojiti, nakon čega se u mehanizam za njegov prihvat jednostavno utakne teleskopski štap koji omogućava lako dosezanje i čišćenje teže dostupnih površina. Primjerice, na podvodnom dijelu trupa broda ili hard topu.

Ovaj korisni alat za održavanje plovila moguće je kupiti na nautičkim odjelima centara Bauhaus i u njihovom web-shopu po cijeni od 8,61 euro. M.Š.

28. travanj 2024 22:12