StoryEditorOCM

idu u kostarikuPrvi nastup na big gameu i odmah pobjeda: ‘Fishing Adventure‘ trijumfirali na 6. izdanju natjecanja ‘Tuna Fever Rogoznica‘

Piše Sandra Barčot
15. kolovoza 2021. - 11:54

Prvi nastup na big gameu i odmah pobjeda, te osvojena viza za odlazak na svjetsko prvenstvo u ribolovu na velike trofeje u Kostariki dogodine – rezime je posade “Fishing Adventure” kapetana Marija Živkovića koji su trijumfirali na 6. izdanju Međunarodnog nadmetanja “Tuna Fever Marina Frapa Rogoznica 2021”.

Ekipa u sastavu Živković, Bepo Svalina, Petar Žonta, Noel Živković i Marin Dorić, nakon tri ribolovna dana u rogozničkom akvatoriju osvojili su 5040 bodova, s ukupno 21 tunom na udici po sistemu “ulovi i pusti”.

Druga pozicija pripala je momcima posade “Carla” skipera Daniela Lukeša koji su na kraju uknjižili 4446,2 boda. Tim: Lukeš, Sem Žurić, Ernest Matošin, Dalibor Ivančić i Željko Frigan imali su 18 tuna, od kojih su dvije donijeli i na kopno, na vaganje.

Treći plasman piše se “Game on” sa kapetanom Lukom Colnagom, koji su sakupili 4263,6 bodova. Posada: Sven Šegavčić, Vinko Marušić i Ante Karačić imali su na udici 17 tuna.

A nagrada za trofejnu, najveću tunu, pripala je timu “Scialino” skipera Denia Cetina, sa ekipom: Ivica Galić, Bruno Cetin, Čedomir Radić i Yury Hulnik, čija je morska krasotica sa 56 kilograma bila najteži izmjereni primjerak.

Inače, pobjednici po ribolovnim danima su: prvi dan “Game on” Luka Colnago sa 720 bodova, drugi dan “Fishing Adventure” Marijo Živković sa 3600 bodova, te treći ribolovni dan “Gladiator” Boris Županović sa 2250,4 boda.

19. travanj 2024 16:59