StoryEditorOCM

NA BATALIS novom školskom godinom kreće i novi ciklus radionica brodomaketarstva

Piše DV
7. rujna 2023. - 09:19

S novom školskom godinom kreće i novi ciklus radionica brodomaketarstva u Centru brodomaketarstva na Batali (Ulica Nikole tesle 10), počevši od 11. rujna, javljaju iz Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika.

Radionice će se održavati kroz cijelu školsku godinu ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom u terminu od 17:30 do 19 sati. Radionice su otvorenog tipa, što znači da roditelji/skrbnici mogu doći pogledati radionice.

Centar brodomaketarstva i radionice brodomaketarstva vodi Mladen Mitić, nagrađivani brodomaketar, međunarodni brodomaketarski sudac i predsjednik Modelarskog instituta Nave Dumins, uz pomoć također nagrađivanog brodomaketara Vladimira Glavočića, predsjednika Društva brodomodelara Argosy. Sve dogovore oko radionica roditelji mogu odraditi s gosparom Mladenom u terminu radionica te prije ili iza radionice. Polaznici nisu obavezni dolaziti na sve termine radionica, već je moguć dogovor, obzirom na druge vanškolske aktivnosti djece.

Radionice su primarno namijenjene učenicima osnovnih škola od 3. do 8. razreda, a sudjelovati mogu i učenici srednjih škola, studenti i građani.

Centar brodomaketarstva i radionice brodomaketarstva su sufinancirane kroz program javnih potreba u tehničkoj kulturi Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika.

03. svibanj 2024 03:26