StoryEditorOCM
ShowbizRIJEČKE PI*KE

Prlja o novoj suradnji: ‘Kad sam prvi put zamijetio Marinu, odmah sam poželio da naslonim svoje obraze na njene kušine‘

Piše Klara Rožman/JL
16. studenog 2023. - 09:30

Prvi put sam zamjetio Marinu na Ri Rock festu, pjevala je neke back vokale za ad hoc družinu koja se nazvala Toljina Funk selekcija. Odmah sam poželio da naslonim svoje obraze na njene kušine. Nešto kasnije sam dobio prigodu da otpjevam neke back vokale za neke pjesme Denis Denis,na to sam izuzetno ponosan, piše Jutarnji list.

I, eto nagradila me karijera i život…karizmatična Marina sa mnom pjeva pjesmu koja se zove ‘Riječke pičke‘, a pjesma je u njenom slučaju gotovo autobiografska… Neprocjenjivo - kaže Zoran Prodanović Prlja, čiji je Let 3 s nedavno objavljenog albuma suradnji ‘ŠČ’ objavio novi singl ‘Riječke pičke‘ feat. Marina Perazić.

Uz eurovizijsku uspješnicu i najemitiraniji hrvatski singl u domaćem eteru u prvoj polovici 2023. godine, na izdanju se nalazi još 10 odabranih pjesama, od kojih su kao singlove već predstavili ‘Izgubljeni’, Golub Vaso’ (sa Sinišom Vucom), ‘Sam u vodi’ (s Terezom), ‘Drama’ (s Alkom Vuicom) i ‘Profesor Jakov’ (s Alenom Vitasovićem i Harmonijom disonance).

‘Riječke pičke’, kao i ostale suradnje sa ‘ŠČ’ izdanja uskoro će se u prodaji naći i na vinilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 18:02