StoryEditorOCM

Bruce Springsteen odaje počast svojoj majci citirajući jednu od svojih pjesama: ‘Plesat ćemo!‘

Piše M. Bu.
3. veljače 2024. - 13:48

Bruce Springsteen oprostio se od svoje majka Adele, koja je preminula prošloga tjedna, na društvenim mrežama.

Rokerova majka je doživjela i vjerujemo lijepo proživjela 98 godina.

Bruce je objavio video isječak koji prikazuje njegovu majku kako pleše, uz to je stavio i svoje stihove iz pjesme "The Wish" iz 1998. godine, pjesme inače inspirirane njegovom majkom.

- Stariji sam, ali ćete me prepoznati na prvi pogled. Naći ćemo sebi mali rock ‘n roll bar i izaći ćemo i plesati - glasi jedan od stihova.

"The Wish" jedna je od pjesama koju je Springsteen izveo u svom showu na Broadwayu 2017., u samostalnoj predstavi temeljenoj na njegovoj autobiografiji "Born to Run". Tada je roker s publikom podijelio osobne priče iz svog života i izveo akustične verzije svojih najvećih hitova.

image
Angela Weiss/Afp

Pokojna se Adele posljednje desetljeće svojeg života nosila s Alzheimerovom bolešću, no usprkos tome ljubav za plesom je nikada nije napustila. Bio je to, naglasio je umjetnik, bitan dio majčina mu duha, onog što ona u biti jest.

image
Valerie Macon/A

- Sjećam se tvoje budilice zorom. ležao bi budan slušajući te kako se spremaš za posao... Kako ponosna i sretna si se svakoga dana vraćala našem domu. Nema više budilice - napisao je tužan sin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 04:36